Sain haasteen Laurenzialta: Paljasta viisi omituista tapaasi. Tämän jälkeen pitäisi valita viisi seuraavaa uhria haasteelle, mutta sen jätän tekemättä.

Tarjoan sensuroidun listan:

- Esineiden työntäminen omaan korvaan on nautinnollista.
- Jotkut ihmettelevät, miten voin juoda haaleaa tai lämmintä vettä. Juomani veden lämpötilalla ei juurikaan ole väliä. Useimmiten lämmin vesi on parempi kuin kylmä.
- Kuljen yksin metsissä kiipeillen puihin ja tehden lumiluolia.
- Pidän palikoista. Suvun pikkunassikoiden kanssa tulee usein rakenneltua leegoilla ja pystyteltyä muita palikkatorneja. Itselleni tilasin Briteistä monimutkaisempia palikoita, joilla voin itse leikkiä.
- Tämä nyt ei ole niin erikoinen, mutta kirjoitan kuitenkin. Viikonloppuna Tukholman reissulla huomasin taas, että pidän ihmisvilinästä. Pidän paikoista, joissa näkee paljon erilaisia ihmisiä. Tykkään myös katsella jostain korkealta esim. ikkunasta isoa risteystä, jossa ihmiset kulkevat.

Omituisuudet ja muu persoonallisuus tekevät ihmisestä rakastettavan. Toinen ihminen rakastaa juuri niitä asioita, jotka erottavat oman kullan muista ihmisistä. Rakastajan silmissä rokon arvetkin näyttävät hymykuopilta.

Niin ja. Maailma on täynnä kauniita naisia. On tää vaan eri kiva paikka. :)

ps. Laurenzia kirjoitti, ettei hän voi sietää tuolilla keikkumista. Minä keikun tuoleilla useasti. Jäykille käyttäytymisnormeille on omat tilaisuutensa, mutta muuten otetaan chillisti. :)