Israel jatkoi tänään yhdeksättä päivää Libanonin pommittamista. Tänä aikana Libanonissa ja Israelin rajalla on kuollut yli 300 libanonilaista (lähes kaikki siviilejä) ja 29 israelilaista (yli puolet sotilaita). Israelin pääministeri Ehud Olmert sanoi, ettei libanonilaisten antamiin siviiliuhrilukuihin ole luottamista. YK:n ihmisoikeusvaltuutettu sen sijaan epäilee sotarikoksia ja sanoo, että siviilien surmaaminen on laajaa ja suunnitelmallista. Hänen varoittelee, että iskuista vastuussa olevat voisivat joutua teoistaan rikosoikeudelliseen vastuuseen. Itse sanoisin, että tuskin. Ei Israel ole missään historiansa vaiheessa joutunut vastuuseen teoistaan. Sillä on Yhdysvaltojen tuki.

%7B5E7609FA-E80F-4114-B2CE-687421252C52%

Sekä Israel että Yhdysvallat syyttävät Syyriaa ja Irania konfliktin aiheuttamisesta ja terroristien tukemisesta. Tästä vain ei ole mitään todisteita - tosin ei ollut Afganistanin talebanien yhteydestä 9/11-tapahtumiin, eikä naurettavasta Irakin Yhdysvalloille aiheuttamasta uhkastakaan. Se ei silti estänyt maiden miehittämistä.

Yhdysvalloissa uuskonservatiivivaikuttajat hehkuttavat kolmannen maailmansodan alkaneen ja ajavat Yhdysvaltojen puuttumista tilanteeseen ja hyökkäämistä Iraniin.

129364.jpg
Kuvassa Israelilainen tyttö kirjoittaa terveisensä pommeihin, jotka odottivat pudottamista Libanoniin. Hän kirjoitti: "Rakkaudella Israelista." Mielestäni jokseenkin häiritsevää!

Sodanvastainen Jackson Brownen kappale Lives In The Balance ja siihen tehty video [3:37]:


System Of A Downin Boom -musiikkivideo sodanvastaisista mielenosoituksista [3:02]:


War is over if you want it. Mitä sinä haluat?

Loppukevennys: hauska Bush Driver -video.